Bruidsjurken

Een trouwjapon gooit u niet zomaar even in de wasmachine. Laat uw bruidsjurk reinigen door Stomerij Sassen in Voorhout. Sinds 1986 zijn wij dé specialist in de regio op het gebied van textielreiniging. Naast bruidsjurken kunt u ook trouwschoenen bij ons laten reinigen. Wij begrijpen dat uw bruidsjurk veel emotionele waarde heeft. Bij Stomerij Sassen behandelen wij uw trouwjapon daarom met de grootst mogelijke zorg.

 

Specialist in de regio
Voor ons is het reinigen van bruidsjurken dagelijks werk. Laat u niet verleiden door specialisten die uitsluitend trouwjaponnen reinigen en daarvoor een veelvoud rekenen van wat eigenlijk nodig is: bij Stomerij Sassen is het reinigen van uw bruidsjurk bijzonder voordelig. Loop gerust binnen in onze stomerij aan de Herenstraat 10 in Voorhout. Ook vanuit Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond staat u zo bij ons in de winkel.

 

bruidsjurken

 

Professionele stomerij
Stomerij Sassen is een professionele stomerij. Wij reinigen uw bruidsjurk in eigen huis. Hierdoor kan de trouwjapon onder geen beding kwijt raken en zijn wij in staat om de allerhoogste kwaliteit te garanderen. Naast het reinigen van trouwjurken en trouwschoenen kunt u ook bij ons terecht voor het stomen van kostuums, pantalons, overhemden en andere kledingstukken. Bij Stomerij Sassen kunt u altijd rekenen op een snelle en vakkundige service.

 

Voor al uw wasgoed
Ook met uw alledaagse was kunt u langskomen bij Stomerij Sassen. Wij beschikken over diverse extra grote wasmachines en drogers. Het is mogelijk om uw was in de ochtend bij ons af te geven en aan het eind van de dag brandschoon en gestreken weer op te pikken. Zelfs de allermoeilijkste vlekken zijn voor ons geen enkel probleem.

 

Reparatie van kleding
Bij Stomerij Sassen kunt u eveneens terecht voor kledingreparaties. Wij werken samen met een ervaren coupeuse die beschadigingen aan uw trouwjurk of andere kledingstukken snel en vakkundig kan verhelpen. Bij ons bent u onder meer op het juiste adres voor het repareren van ritsen, het aanzetten van knopen en het herstellen van scheuren. Verder verzorgt onze coupeuse verstelwerkzaamheden.

 

Loop binnen bij Stomerij Sassen
Wanneer u uw bruidsjurk wilt laten reinigen kunt u zonder afspraak binnenlopen in onze stomerij. Ook kunt u langskomen voor een vrijblijvende prijsopgave. Stomerij Sassen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.