Dekbedden

Wij raden aan om uw dekbed minimaal één keer per jaar te laten reinigen. Dit geldt zowel voor wollen, donzen als synthetische dekbedden. Stomerij Sassen zorgt voor een professionele reiniging zodat u kunt genieten van een gezonde nachtrust. Ook na de reiniging blijft uw dekbed in topconditie. Wij reinigen uw dekbedden in onze eigen winkel in Voorhout. Bij Stomerij Sassen bent u altijd verzekerd van een snelle en persoonlijke service.

 

Uw stomerij in Voorhout
Wanneer u uw wollen, donzen of synthetische dekbedden wilt laten reinigen kunt u deze langsbrengen in onze stomerij aan de Herenstraat 10 in Voorhout. Ook vanuit omringende plaatsen zijn wij zowel met de fiets als met de auto heel gemakkelijk te bereiken. Vanuit Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond staat u zo bij ons in de winkel.

 

dekbedden reinigen

 

Expert in textielreiniging
Stomerij Sassen heeft dertig jaar ervaring op het gebied van textielreiniging. Wij hebben uitgebreide kennis over het reinigen van wollen, donzen en synthetische dekbedden. Daarnaast kunt u in onze stomerij ook terecht voor de reiniging van uw pak, pantalon, overhemden en werkkleding. Zowel het stomen als het wassen van uw textiel gebeurt in eigen huis. Stomerij Sassen beschikt over moderne apparatuur. U krijgt uw textiel altijd schoon en in perfecte staat retour.

 

Kom langs bij Stomerij Sassen
Laat uw dekbed minimaal één keer per jaar reinigen. U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen met uw wollen, donzen of synthetische dekbed. Wanneer u de dekbedden van uw hotel wilt reinigen of ander bedrijfstextiel door ons wilt laten wassen, kunt u ons bellen voor een afspraak. Stomerij Sassen is bereikbaar op telefoonnummer 0252 - 215 307 of via het contactformulier op onze website. Onze stomerij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.