Gordijnen

Stomerij Sassen is specialist in het reinigen van gordijnen en vitrages. Wij reinigen vrijwel alle soorten gordijnen en vitrages, inclusief verduisterende gordijnen. Door uw raambekleding regelmatig te reinigen voorkomt u dat vuil en stof zich ophopen. Stomerij Sassen staat garant voor een professionele reiniging. In Voorhout en omgeving bieden wij de mogelijkheid om uw gordijnen op te halen en terug te brengen.

 

Haal- en brengservice
Onze haal- en brengservice voor gordijnen en vitrages verzorgen wij in overleg met onze klanten. Wij bieden deze service aan in Voorhout en omringende plaatsen als Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond. Uiteraard kunt u de gordijnen en vitrages ook zelf bij ons afgeven. U vindt Stomerij Sassen aan de Herenstraat 10 in Voorhout.

 

gordijnen

 

Uw professionele stomerij
Met Stomerij Sassen kiest u voor 30 jaar ervaring. Al sinds 1986 reinigen wij gordijnen en vitrages. Ook kunt u bij ons terecht voor het stomen van uw pak, overhemd, pantalon, werkkleding en uw trouwjurk. Wij stomen en reinigen in eigen huis. Wij beschikken over extra grote wasmachines en drogers voor een snelle en grondige reiniging van al uw textiel.

 

Textielreiniging voor bedrijven
Stomerij Sassen verzorgt eveneens textielreiniging voor bedrijven en instellingen. Het stomen van bedrijfskleding behoort eveneens tot de mogelijkheden. Doordat wij in eigen huis wassen en stomen zijn wij in staat om de beste kwaliteit te bieden en bent u ervan verzekerd dat er niets kwijtraakt.

 

Gordijnen en vitrages reinigen
Wilt u uw gordijnen of vitrages laten reinigen? Dan kunt u zonder afspraak binnenlopen in onze stomerij. Wanneer u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice kunt u ons bellen op telefoonnummer 0252 - 215 307. Ook wanneer u de gordijnen en vitrages van uw bedrijf of instelling wilt reinigen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan altijd garant voor een snelle en professionele service. Stomerij Sassen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.