Kleding reparatie

Bij Stomerij Sassen kunt u eveneens terecht voor kleding reparatie. Wij werken samen met een ervaren coupeuse die alle mogelijke kleding reparaties en verstelwerkzaamheden uitvoert. U kunt onder meer bij ons terecht voor het inzetten van ritsen, het aanzetten van knopen en het herstellen van scheuren en winkelhaken. Onze ervaren coupeuse werkt snel en vakkundig: uw kleding kan vervolgens weer geruime tijd mee.

 

Verstelwerk Voorhout
Voor het inzetten van ritsen, het repareren van scheuren, overige kleding reparaties en diverse verstelwerkzaamheden kunt u langskomen bij onze vestiging aan de Herenstraat 10 in Voorhout. Ook vanuit nabijgelegen plaatsen zijn wij zowel met de fiets als met de auto makkelijk te bereiken. Onze klanten komen bijvoorbeeld ook uit Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond.

 

kleding reparatie

 

Stomerij en wasserette
Zoals onze naam al doet vermoeden, kunt u bij Stomerij Sassen ook terecht voor het stomen van uw kleding en textiel; bijvoorbeeld uw kostuum, overhemden, werkkleding of trouwjurk. Wij zijn een warme stomerij: dit betekent dat wij in eigen huis stomen. Hierdoor zijn wij instaat om kwaliteit te garanderen en uw kleding desgewenst dezelfde dag al klaar te hebben. Ook beschikken wij over extra grote wasmachines en drogers. Het is mogelijk om uw wasgoed ’s morgens bij ons af te geven en ’s middags weer op te halen.

 

 

Alles-in één stomerij
Bij Stomerij Sassen kunt kunt u langskomen voor kleding reparaties en verstelwerk en tegelijkertijd kleding meenemen om te laten stomen of wassen. Waar u ook voor komt: wij bieden onze klanten altijd een professionele en persoonlijke service. U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur. Graag tot ziens in onze stomerij in Voorhout!