Over Ons

Stomerij Sassen is een bekende naam in Voorhout en omstreken. U kunt al sinds 1986 bij ons terecht voor het stomen en wassen van kleding en ander textiel. Bij Stomerij Sassen bent u altijd verzekerd van een professionele en persoonlijke service. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige reiniging van uw kleding en textiel voor een bijzonder scherpe prijs. Als extra service verzorgen wij eveneens kledingreparaties en verstelwerkzaamheden.

Stomerij in Voorhout
Wij verzorgen kleding- en textielreiniging voor zowel bedrijven als particulieren. Stomerij Sassen is gevestigd aan de Herenstraat 10 in Voorhout, maar onze klanten zijn eveneens afkomstig uit naburige plaatsten als Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond. U kunt ons eenvoudig bereiken: zowel met de auto als met de fiets.

Expert in textielreiniging
Uw kleding en textiel is in goede handen bij Stomerij Sassen. Wij zijn een warme stomerij: dit houdt in dat wij zelf in eigen huis stomen. Hierdoor zijn wij in staat om kwaliteit te garanderen en indien gewenst kunnen wij uw kostuum of werkkleding nog dezelfde dag reinigen. Daarnaast beschikken wij over diverse extra grote wasmachines en drogers. Het is mogelijk om uw wasgoed ’s morgens af te geven en dit aan het eind van de dag schoon op te pikken.

Particulieren en bedrijven
Stomerij Sassen is er zowel voor particulieren als bedrijven. Of u nu één overhemd wilt stomen of uw complete vakantiewas wilt doen: bij ons bent u altijd van harte welkom. Wij zijn in staat om grote partijen textiel op regelmatige basis te reinigen. Stomerij Sassen verzorgt onder meer de was van diverse horecagelegenheden in Voorhout en omstreken. Wij reinigen bijvoorbeeld koksbuizen, tafellinnen, handdoeken en beddengoed. Ook stomen wij dekbedden en tapijten.

De klant staat centraal
Bij Stomerij Sassen komt u als klant altijd op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat uw kleding snel en professioneel gereinigd wordt: zelfs de moeilijkste vlekken zijn voor ons geen enkel probleem. Daarnaast bieden wij onze klanten stuk voor stuk een persoonlijke service. Gedurende openingstijden zonder afspraak binnenlopen in onze winkel in Voorhout. Onze stomerij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.