Overhemden

Bij Stomerij Sassen in Voorhout bent u op het juiste adres voor het reinigen en stomen van overhemden. U kunt uw overhemden ’s morgens bij ons langs brengen, dan zorgen wij dat deze aan het eind van de dag schoon en gestreken voor u klaar liggen. Wij behandelen uw kledingstukken altijd met de grootst mogelijke zorg. Wij stomen uw overhemden in onze eigen winkel, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en u extra snel van dienst kunnen zijn. Bij Stomerij Sassen komt u als klant altijd op de eerste plaats.

 

Schoon en gestreken
U heeft het al druk genoeg: laat het reinigen van uw overhemden daarom over aan de vakmensen van Stomerij Sassen. Wij weten precies hoe wij uw overhemden moeten stomen, zodat deze extra lang mee gaan. Het reinigen van uw overhemden is ook helemaal niet duur. U vindt Stomerij Sassen aan de Herenstraat 10 in Voorhout. Ook vanuit Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond zijn wij makkelijk bereikbaar.

 

overhemden

 

Professionele stomerij
Bij Stomerij Sassen beschikken wij over 30 jaar ervaring. Naast het reinigen van overhemden kunt u ook bij ons langskomen voor het stomen van uw kostuum, pantalon, werkkleding, bruidsjurken, dekbedden en gordijnen. Daarnaast beschikken wij over extra grote wasmachines en drogers. Zowel met uw huishoudelijke was als uw bedrijfswas kunt u bij ons terecht. Wij voeren eveneens kledingreparaties uit.

 

Reinigen bedrijfstextiel
Stomerij Sassen verzorgt textielreiniging voor verschillende bedrijven in Voorhout en omstreken. Wij zijn eveneens gespecialiseerd is het stomen van bedrijfskleding voor onder meer luchtvaartmaatschappijen. Omdat wij uw textiel in eigen huis reinigen, kan er niets kwijtraken.

 

Uw stomerij in Voorhout
Wanneer u uw overhemden wilt laten stomen kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij zorgen ervoor dat uw kleding op het gewenst tijdstip schoon en gestreken voor uw klaar ligt. Wanneer u uw bedrijfstextiel door Stomerij Sassen wilt laten reinigen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0252 - 215 307 of via het contactformulier op onze website. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.