Paardendekens

Wilt u een paardendeken laten reinigen? Dan bent u bij Stomerij Sassen in Voorhout aan het juiste adres. Wij zijn al 30 jaar dé expert op het gebied van textielreiniging. Stomerij Sassen staat garant voor een professionele reiniging van de paardendeken. Wij werken snel en vakkundig, zodat uw paard weer snel gebruik kan maken van de deken. Wilt u meerdere paardendekens wassen? Dan bieden wij u een speciale prijs.

 

Paardendekens wassen Voorhout
Stomerij Sassen is uw vertrouwde adres in Voorhout voor het reinigen van paardendekens. Onze klanten komen behalve uit Voorhout, ook uit omringende plaatsen als Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond. Onze klanten komen keer op keer bij ons terug. Eigenlijk best logisch, want wij wassen uw paardendekens snel en professioneel voor een voordelige prijs.

 

paardendekens

 

Wasserette in Voorhout
Stomerij Sassen is uw professionele wasserette in Voorhout. Wij beschikken over wasmachines en drogers met een extra grote capaciteit. In de meeste gevallen zijn wij in staat om uw paardendeken nog dezelfde dag te reinigen. Daarnaast kunt u ook met andere was bij ons terecht, bijvoorbeeld wanneer uw eigen wasmachine buiten gebruik is. Stomerij Sassen verwijdert zonder moeite alle vlekken en u krijgt uw wasgoed schoon en gestreken retour.

 

Ook voor het stomen van textiel
Zoals onze naam al doet vermoeden kunt u bij Stomerij Sassen ook terecht voor het stomen van kleding en ander textiel. Wij stomen in eigen huis en zijn hierdoor in staat om absolute kwaliteit te bieden en u snel van dienst te zijn. Bij Stomerij Sassen kunt u onder meer uw kostuum, pantalon, overhemd, werkkleding of trouwjapon stomen. Ook voor de reiniging van gordijnen en tapijten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voor bedrijven en particulieren
Stomerij Sassen verzorgt textielreiniging voor zowel bedrijven als particulieren. Ook de reiniging van de werkkleding van uw personeel nemen wij graag uit handen.

 

Laat uw paardendeken wassen
Wilt u één of meerdere paardendekens en eventueel ook ander textiel laten reinigen? Kom dan langs bij Stomerij Sassen. U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.