Stomen

Natuurlijk kunt u bij Stomerij Sassen in Voorhout terecht om uw kleding te laten stomen. Wij zijn een warme stomerij: dit betekent dat wij uw kleding en textiel in onze eigen zaak stomen. Hierdoor zijn wij in staat om hoge kwaliteit en een snelle service te garanderen. Heeft u uw kostuum, pantalon, japon, overhemd, werkkleding, dekbed of gordijnen snel nodig; dan kunnen wij uw kleding nog dezelfde dag klaar hebben.

Stomerij Sassen is eveneens gespecialiseerd in het reinigen van Canada Goose-jassen en Moscow-jassen.

 

Warme stomerij Voorhout
Stomerij Sassen is uw betrouwbare adres in Voorhout om uw kleding te laten stomen. Onze klanten komen ook uit omringende plaatsen als Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond. In onze warme stomerij beschikken wij over moderne apparatuur waarmee wij uw kleding op vakkundige wijze reinigen. Regelmatig stomen is goed voor het behoud van uw kleding. Bij wollen kleding voorkomt u bijvoorbeeld dat de mot erin komt.

 

stomen

 

Textiel wassen
Bij Stomerij Sassen beschikken wij eveneens over een aantal extra grote wasmachines en drogers. In deze wasmachines past twee tot drie keer zoveel wasgoed als in een normale huishoudwasmachine. Wassen en drogen kost slechts € 7,50 per wasbeurt, inclusief zeep. U hoeft niet bij de wasmachine te blijven zitten: u kunt uw was ’s morgens afgeven en aan het eind van de dag weer ophalen. Wij zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkste vlekken verwijderd worden.

 

Onze klanten
Tot de klantenkring van Stomerij Sassen behoren zowel particulieren als bedrijven. Als particulier kunt u bij ons terecht om uw kostuums, japonnen, pantalons en gordijnen te stomen en uw huishoudelijke was te doen. Ook voor tapijtreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Alle klanten van Stomerij Sassen kunnen rekenen op een vriendelijke, snelle en vakkundige service.

 

Welkom in onze stomerij
Om uw kleding te laten stomen kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Bedrijven vragen wij wel vriendelijk om een afspraak te maken. Stomerij Sassen is bereikbaar op telefoonnummer 0252 - 215 307. Onze warme stomerij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.