Tapijtreiniging

Wanneer u uw tapijt wilt laten reinigen bent u bij Stomerij Sassen in Voorhout aan het juiste adres. Tapijten, karpetten, berbers: alles kan gereinigd worden. Stomerij Sassen reinigt eveneens vaste vloerbedekking. Wilt u uw vloerbedekking zelf schoonmaken? Dat kan! Wij bieden voordelige tapijtreiniger verhuur.

 

Tapijt laten reinigen Voorhout
Wanneer u een los tapijt, een karpet of een berber wilt laten reinigen kunt u dit langs brengen in onze stomerij in aan de Herenstraat 10 in Voorhout. Stomerij Sassen is ook vanuit omringende plaatsen als Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond makkelijk te bereiken. In al deze plaatsen verzorgen wij eveneens tapijtreiniging aan huis.

 

tapijtreiniging

 

Bedrijven en particulieren
Tapijtreiniging en het reinigen van karpetten en berbers verzorgen wij zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij eveneens de reiniging van gordijnen en vitrages. Het wassen van grote hoeveelheden textiel op regelmatige basis is voor ons geen enkel probleem.

 

Extra grote wasmachines
Stomerij Sassen verzorgt ook uw alledaagse was. Wij beschikken over extra grote wasmachines en drogers. Met deze geavanceerde machines is mogelijk om zelfs de moeilijkste vlekken te verwijderen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze wasservice, kunt u uw wasgoed ’s morgens afgeven en aan het einde van de dag gewassen en gestreken ophalen.

 

 

Tapijtreiniger verhuur
Wilt u uw tapijt laten reinigen? Of wilt u zelf aan de slag en gebruik maken van onze tapijtreiniger verhuur? Neem dan even contact op met Stomerij Sassen op telefoonnummer 0252 - 215 307 of via het contactformulier op onze website. Voor het langsbrengen van karpetten en berbers hoeft u geen afspraak te maken. Onze stomerij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.