Wassen

Stomerij Sassen in Voorhout beschikt over extra grote wasmachines en drogers. In onze machines past twee tot drie keer zoveel wasgoed als in een huishoudwasmachine: ideaal voor grote wassen, bedrijfswassen of wanneer uw eigen wasmachine defect is. Wilt u uw kleding laten reinigen, dan kunt u uw was ’s morgens bij ons langsbrengen en aan het einde van de dag schoon ophalen. U betaalt hiervoor slechts € 7,50 per wasbeurt, inclusief zeep en drogen.

 

Kleding laten reinigen
U kunt gewoon bij ons binnenlopen wanneer u uw kleding wilt laten reinigen. U vindt Stomerij Sassen aan de Herenstraat 10 in Voorhout. Onze wasserette is ook heel makkelijk te bereiken vanuit omringende plaatsen als Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond. Bij Stomerij Sassen kunt u altijd rekenen op een snelle en professionele service.

 

kleding laten wassen

 

Vlekkentips
Wanneer u uw kleding laat reinigen door Stomerij Sassen, bent u altijd verzekerd van een brandschoon resultaat. Moeilijke vlekken als vet, olie en kaarsvet zijn voor ons geen enkel probleem. Alleen bij rode wijn en koffievlekken is het raadzaam om het ergste onder de kraan uit te spoelen met zeep en warm water en vervolgens zo snel mogelijk bij ons langs te komen. Voor alle andere vlekken geldt: doe er niets aan en breng de kleding naar Stomerij Sassen.

 

Uw kleding stomen
Bij Stomerij Sassen kunt u ook terecht voor het stomen van kleding en ander textiel. Als u toch uw was aan ons overlaat, kunt u ook meteen uw overhemd, pantalon of werkkleding laten stomen. Wij zijn een warme stomerij: het stomen vindt plaats in onze eigen winkel. Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en een snelle service kunnen garanderen. Ook hoeft u zicht geen zorgen te maken dat uw kleding kwijtraakt.

 

Bezoek onze wasserette
Kom langs in onze wasserette om uw kleding te laten reinigen. Als particulier kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Indien u uw bedrijfswas door ons wilt laten verzorgen, verzoeken wij u vriendelijk om een afspraak te maken. Bel Stomerij Sassen op telefoonnummer 0252 - 215 307. Wij zijn bereikbaar tijdens openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.