Werkkleding

Uw werkkleding laten reinigen? Dan bent u bij Stomerij Sassen in Voorhout aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het stomen van uiteenlopende personeelskleding: van overhemden en pantalons tot complete outfits en uniformen. Speciaal voor medewerkers van KLM en Transavia hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen. Bij Stomerij Sassen is uw werkkleding altijd in betrouwbare handen. Wij staan garant voor een snelle en vakkundige reiniging.

 

Werkkleding laten reinigen Voorhout
Stomerij Sassen in gevestigd aan de Herenstraat 10 in Voorhout. Ook vanuit nabijgelegen plaatsen als Sassenheim, Sassenheim-Zuid, Noordwijk en Warmond staat u zo bij ons in de winkel. Zowel met de auto als met de fiets zijn wij eenvoudig bereikbaar. Een afspraak maken is niet nodig: gedurende openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen.

 

werkkleding

 

Professionele stomerij
Met Stomerij Sassen kiest u voor een warme stomerij. Dit houdt in dat wij uw werkkleding in eigen huis stomen met behulp van moderne en professionele apparatuur. Het voordeel hiervan is dat wij de kwaliteit zelf in de hand hebben. Mocht u uw personeelskleding extra snel nodig hebben, dan kunnen wij uw kleding al dezelfde dag klaarstomen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kleding kwijtraakt.

 

Wasserette
Ook met personeelskleding die niet gestoomd hoeft te worden kunt u bij ons terecht. Stomerij Sassen beschikt over een aantal extra grote wasmachines en drogers. U kunt uw wasgoed ’s morgens bij ons afgeven en aan het eind van de dag gewassen en gestreken weer ophalen. Zelfs de moeilijkste vlekken zijn voor ons geen enkel probleem.

 

Textielreiniging voor bedrijven
Stomerij Sassen heeft jarenlange ervaring op het gebied van textielreiniging voor bedrijven.  Het op regelmatige basis reinigen van grote hoeveelheden was is voor ons geen enkel probleem. Ook voor niet alledaagse reinigingsklussen als gordijnen, dekbedden en tapijten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Kom uw werkkleding laten reinigen
Wilt u uw personeelskleding laten reinigen? Kom dan even langs in onze stomerij in Voorhout. Wij vertellen u graag meer over onze speciale aanbieding voor KLM en Transavia-medewerkers. Stomerij Sassen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur.